maandag 30 december 2013

Mega "mindy" Tshirt flex en flocken

Mega Mindy wordt Mega Emma tshirt:


Voor de verandering zag ik mijn dochter gek doen en dansen op mega mindy. Erg lief om zo een hummeltje van bijna 2 jaar te zien "dansen" en zo gek te zien zijn van mega mindy. Ik besloot haar een shirtje aan te meten wat precies bij haar zou passen :D
Mega Emma maakte ik ervan en ik ging aan de slag.

Tijgershirt Flexen handleiding

Tijgershirts flex ontwerpen


Sinds mijn silhouette cameo er is ben ik meer met vinyl bezig geweest dan met flex en flock omdat ik dat spul best prijzig vind om aan te schaffen. Maar omdat ik bij de aankoop van mijn cameo een startpakket had gekregen had ik nog wel wat om te proberen.

Ik besloot 3 shirtjes van mijn dochter in maat 92 te gaan flex en flocken.
Flex is glad dun materiaal wat je kan persen of kan strijken waardoor het vast komt te zitten op het shirt. Flock is dikker en meer zoals suede zeg maar en zet je ook vast door deze met een strijkijzer te verhitten.
Leuk spul en zeker de moeite waard om uit te proberen. Ik hou het bij eigen gebruik omdat het prijzig is en de shirts in de winkel goedkoper zijn incl print dan een geflext shirt door mij. Zonde... maar dat is massale productie daar kan niemand onderzitten.

Ik besloot meteen ook een werkbeschrijving te maken hiervan omdat dat niet zoveel te vinden is op internet eigenlijk. De echte goede uitleg dan zoals ik hem zocht.. maar niet vond.

Kerstballen bestickeren

Zo na een drukke periode van sint kerst en bijna oud en nieuw ben ik weer even terug om alles te updaten hier. Zoals jullie weten is het kerst geweest en ben ik erg druk geweest met kerstballen bestickeren op bestelling. Zo leuk om te doen en als je het eenmaal door hebt hoe je deze stickers moet monteren is het een eitje.

Hieronder wat creaties van wat ik gemaakt heb. Ben er zeer trots op en hoop volgend jaar nog meer kerstballen te maken. De ontvangers waren er super blij mee.