woensdag 23 oktober 2013

Gesso Flessen project

Flesssen omtoveren :

Bijna af.. kijk in het blog voor het eindresultaat

Wat heb ik nu weer gezien.... wauw ik kwam een foto tegen van een fles die bewerkt was met gesso en gepimpt was met een bepaald thema. Ik besloot dit ook te maken en ging uitzoeken hoe je dit voor elkaar kreeg. Bleek dus dat er een primer is die verkrijgbaar is in de action die dit mooie resultaat geeft. Je kan de primer kleuren met een beetje verf maar je kan hem ook zo laten en dan slaat hij spierwit uit.dinsdag 22 oktober 2013

Halloween plateau tafel


Halloween plateau:


Het is weer bijna halloweentijd en ik had al at spulletjes gehaald bij verschillende winkels om in huis te gebruiken. Ik had in de kast al jaren een bruin dienblad staan wat niet mijn kleur is en ik eigenlijk weg wilde gooien omdat het in de weg stond nu. Ik besloot om deze een andere uitstraling te geven . Bruin is mooi maar wel in de tuin en niet in mijn huis. mijn kleurtinten zijn zwart,wit,rood en eiken en daar kan echt niet deze kleur bij kijk maar eens hoe het eruit zag voor behandeling.... 


zondag 20 oktober 2013

Bol sierglas project

Bol sierglas:


Ik had nog een sierglas staan met een flinke bolling. Ik besloot die ook mooi te maken en te versieren met een mooie tekst en te vullen met siersels.

Ik koos een tekst die mij erg aansprak toen ik het op internet tegen kwam. Heb er mijn eigen draai aangemaakt en het patroon is :


Met sterren eromheen dat leek me heel gepast en erg mooi. Moest hierbij aan mijn oom denken die is dit jaar overleden en hij was nog zo jong.

Daarom de sterren omdat dat bij de herinnering hoort.