zaterdag 19 oktober 2013

Schoolkrijttafeltje gemaakt

Tafel met schoolbordvinyl:


Ik zag op internet dat er schoolbordvinyl te krijgen was en dat heeft mij tot een superleuk idee gebracht.
Ik heb in de woonkamer een rode standaard kindertafeltje staan wat ik eens bij ikea heb gekocht en besloot deze om te toveren tot krijttafel voor de kids.

Het saaie tafeltje zag er voor bewerking zo uit:

vrijdag 18 oktober 2013

Sfeerplateaus gemaakt WAUW


Sfeerlichten en decoratie: 


Wauw ik had het creabea virus te pakken op alle fronten. Ik had een heerlijke bui om veel gezelligheid te maken en aangezien ik binnenkort naar mijn nichtje ga om haar nieuwe appartement te bekijken waar ze nu helemaal in gesetteld is besloot ik wat persoonlijks voor haar huis te maken. 

Meteen ook maar 2 verschillende soorten gaan maken omdat er binnenkort ook een verjaardag aankomt van een jongeman die samenwoont met zijn vriendin en als enige wens gezelligheid vroeg :P haha. Leek me helemaal gepast.

En wat is het WAUW geworden.

donderdag 17 oktober 2013

Kaars versierd met vinyl stickers

Kaars gepersonaliseerd: 


Binnenkort is mijn oma jarig een wat geef je aan een dame die alweer 87 jaar jong wordt.
Tja... een bloemetje of plantje dat doet iedereen al. En echte wensen heeft ze niet. 

Ik wilde graag iets maken wat niemand heeft en besloot een kaars om te toveren tot een persoonlijke kaars. Iets wat ze nooit krijgt en het heel speciaal maakt in mijn ogen. Hij is natuurlijk niet om op te branden met het vinyl erop en echt voor de sier gemaakt. Let hier dus op als je zelf een sierkaars maakt met dit spul erop dat je het wel kan branden maar dan moet je de sticker verwijderen.

woensdag 16 oktober 2013

Autoraamsticker auto monteren

Autoraamsticker :En eindelijk is het stickervinyl binnen wat ik besteld heb.
De basiskleuren zijn binnen en ook het langverwachtte zwart wat ik wilde om een autoraamsticker te maken voor onze eigen auto. Ik ging aan de slag en de cameo sneed weer perfect het patroon uit.

Ik zette het patroon op de transferfolie zodat je het kan plaatsen waar je wilt.

dinsdag 15 oktober 2013

Labels efteling draak

Efteling thema verjaardag:Omdat mijn zoontje nu helemaal gek is van de sprookjesboom draak en die van het sprookjesbos heb ik besloten zijn verjaardag in het thema van de draak te houden. En natuurlijk de efteling draak.
De eerste stap was om labels te maken. Ik ben van plan om snoepzakjes te maken voor alle mensen die komen en daaraan horen natuurlijk labels :D

Mijn cameo klaargezet en na het sketchen van zijn naam, het uitsnijden van de labels en kaartjes waar de naam opstond en nadat ik de draak zelf uitgeprint en daarna uitgesneden heb heb ik alles samen gevoegd.

De draak heb ik met van die 3d blokjes geplakt (die ze ook voor 3d kaarten gebruiken weet de naam even niet meer) en het stukje met de naam van mijn zoontje erop met lijm vastgeplakt op het label.

Ben heel bij met het resultaat. 

Moet nog veel meer labels maken ik denk dat ik ook nog wat cupcakewrappers ga maken in draken thema zodat hij dit op school kan trakteren. Op naar het volgend project dus.

Kijk ook bij mijn andere blogs voor meer knutselwerkjes en filmpjes.

Vlinderdoosje voor verjaardag

Vlinderdoosje:
Gisteren 2 gelddoosjes gemaakt voor 2 dames die jarig waren 
(zie dit blog)  en aangezien mijn oma binnenkort ook alweer
87 jaar oud wordt wilde ik voor haar ook iets speciaals maken.
Ik koos het patroon van een doosje met een vlinder uit 
en ging aan de slag.


maandag 14 oktober 2013

Geschenkdoosjes verjaardag maken


Geld geschenkdoosjes:Er zijn 2 jarigen in de familie en ze willen graag geld krijgen zodat ze kunnen sparen voor een bepaald iets. Oke maar ik ben niet zo een geldgever... vind dat zo gek en raar maar voor een bepaald doel wil ik dat best dan doen ja.

Maar natuurlijk niet zomaar in een envelop stoppen en geven he. Nee ik besloot om 2 speciale gelddoosjes te maken. Ik heb veel leuke geschenkdoosjes files en koos er eentje uit met een strik. Een 3d doosje.