donderdag 31 oktober 2013

Fb groep gestart (patronen delen enz)

Facebookgroep : Creabea's Tilburg en omgevingIk heb een nieuw groepje aangemaakt voor creamensen en iedereen is welkom. Ik wil daarmee ook graag in contact komen met mensen in mijn directe omgeving waar ik mee af kan spreken eens in de zoveel tijd  om samen te freubelen.

Mocht je interesse hebben kan je je aanmelden. het is een besloten groep.
Ben je creatief met de cameo of ander apparaat of crea met kunst verven of andere dingen omtoveren in iets unieks en moois dan ben je zeker welkom :D

Klik op onderstaande link om in het facebookgroepje te komen en je aan te melden.

Creagroepje Tilburg en omgeving

Ook heb ik een patronen facebookgroep (geheim) gestart. Daar deel ik  en natuurlijk ook anderen onze patronen. Zelfontworpen, van internet en aangepast.. en meer.

Link op onderstaande link om in het patronendeelgroepje te komen en je aan te melden.

Kelly's cameo patronen deelgroep

zondag 27 oktober 2013

Halloween Heksenketel trick or treat

Heksenketel:


Via een facebookgroepje van de silhouette cameo ben ik door ruiling van patronen in het bezit gekomen van de svg files genaamd "party on elm street" een 3d creatiepakket van halloween.
Ik zag dat er een heksenketel inzat en besloot deze te maken zodat ik iets leuks had om het halloweensnoep in te doen voor als ze langs de deuren komen. Hieronder een plaatje van de set waar aan de rechterkant de heksenketel staat.

bron: www.svgcuts.com

Babyshower sticker en etagaire

Babyshower:


Afgelopen weekend was ik uitgenodigd bij een babyshower voor een vriendin van me die 34w zwanger was op dat moment. Het thema werd high tea en ik koos om scones en jam en lekkere room te maken. Had bij de lidl een hele gave etagaire gezien en meegenomen zodat ik mijn hapjes leuk kon presenteren.


De etagaire was wat kaal en standaard wit. Ik besloot hem een echte babyshower uitstraling te geven en minder saai te laten zijn.