zaterdag 7 september 2013

Appeltaarten bakken voor mijn verjaardagsfeest

Ik maak altijd heerlijke appeltaarten volgens mijn familie. En altijd als ik mijn verjaardag vier maak ik er 2 zodat iedereen ervan kan smullen.
Zondag 8 september is het weer zover. Deze keer vier ik mijn verjaardag op de zondag voor mijn werkelijke verjaardag die 12 september is. Reden is omdat mijn broer(tje) 11 september terug naar zijn huis gaat na een vakantie hier in nederland. Hij woont in australie en ik wilde graag dat hij er nog bij was.

Dus zaterdavond, kids naar bedje om 19uur en ik ga starten met 2 appeltaarten bakken.
Ik vond het wel leuk om er een blog over te maken en te laten zien wat ik doe om deze heerlijke lekkernij op tafel te krijgen.

Ontwerp patroon en monteren op jongensshirts (kever)Bij deze nog een extra duidelijk gefotografeerd blog van een jongensshirt wat ik erg leuk vond om te maken.
Veel handige foto's gemaakt en wilde deze ook nog zeker met jullie delen.


Deze kever heb ik gemaakt voor 2 jongens en was ik totaal een avond mee bezig met monteren erbij.

Ontwerp patroon en monteren op meidenshirts

Hoe kan je een patroon monteren op een shirt?


Het patroon dat ik mijn blog "Hotfixen  Patroon T-shirt meisje" heb gemaakt heb ik op een Tshirt gezet.
Hoe dit in zijn werk ging zal ik hieronder uitleggen.


vrijdag 6 september 2013

Hotfixen Patroon T-shirt meisje ontwerpen

Aangezien er veel mensen zijn die graag willen weten hoe ik mijn hotfixshirtjes maak dacht ik eraan om deze te bloggen. Hotfixen doe je met hotfixsteentjes, een pick-up houtje met plaksel en transferfolie waarop je de steentjes plakt voor je ze vastzet op het shirt.

Voor dit blog heb ik 2 shirtjes genomen die ik voor een klant maak. De shirtjes heeft ze zelf aangeleverd en ik maak er een patroon voor die de klant zelf heeft uitgekozen op http://www.glittermotifs.nl/c-381355/gratis-motieven-database/

dinsdag 3 september 2013

Bolderkar project

Vorige week heb ik een oude bolderkar gekregen en heb besloten deze op te gaan knappen. Het onderstel van ijzer met luchtbanden was nog helemaal goed en hoefde geen onderhoud.
Het hout daarentegen dat was helemaal vergaan (de zijborden) en was niet meer te redden.

Op naar de bouwmarkt voor nieuw hout op maat te laten zagen en verf. De onderplaat en de korte zijborden waren nog in goede staat en die hebben we hergebruikt. Alleen de zijborden hebben we vervangen en de latjes.