zaterdag 12 oktober 2013

Kraampakket meisje

Kraampakket meisje :Er is een kleine dame in onze familie geboren en bedacht me dat het wel erg leuk is om hier met de cameo wat voor te maken. Ik had al een mutsje gehotfixt en besloot er een shirtje bij te maken met de naam vna het meisje erop. een beetje gezocht wat ik zou nemen bij de naam en gezien de mama een rockchick is koos ik voor de tekst: Nikkie rocks.


vrijdag 11 oktober 2013

Flexfolie project ZAZA

Silhouette Cameo project : Flexfolie project ZAZA


Ik heb de cameo in eerste instantie aangeschaft om kleding ermee te bedrukken. Vooral leuk als je een stoere zoon van bijna 3jr hebt en een ook stoere meid die ook weer onderweg is naar haar 2de verjaardag (ze schelen 14mnd).

Mijn zoon is helemaal gek van Pluk van de Petteflet en vraagt al weken om een Zaza shirt. Dat is de kakkerlak die in het boek voorkomt en tja... hij is er wild van. 

donderdag 10 oktober 2013

Glazen thee opbergpot bestickerd

Opbergpot voor theezakjes:


Ik heb het virus te pakken en wilde eens een glazen pot beplakken en opleuken.
Ik had een saaie kale pot staan waar ik alle theezakjes in bewaar. Vond het een heel goed plan om deze iets interessanter te maken.

Ik zocht weer een leuk plaatje van internet wat met thee te maken had en kwam uit op onderstaand plaatje wat meteen opviel.


woensdag 9 oktober 2013

Verjaardagskaart VW busje

Project volkswagenbusje:


Zo en aankomend weekend is er een vriendje van mijn zoontje jarig en die jongen is helemaal gek van volkswagenbusjes. Dat vraagt voor een verjaardagskaart van... jazeker een volkswagenbusje.

Ik googlde een foto en ging er wat mee spelen in mijn software programma.


Wc bril bestickerd

Project wc bril opleuken:


Durf ik het ... of niet.

Ik wil graag vinyl snijden om stickers te maken maar ik durf niet... bang dat ik een vel verpest aangezien ze niet zo goedkoop zijn.

Maar vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb het gedurfd. Natuurlijk eerst een testsnede gemaakt en had meteen de juiste instellingen voor het vinyl. Super nu gaan we starten.

maandag 7 oktober 2013

Silhouette Cameo gekocht

Wauw zeg al maanden zit ik te kwijlen op de Silhouette Cameo , een snijplotter waarmee je ontzettend veel dingen kan maken. Wat je er onder andere mee kan doen is: