maandag 14 oktober 2013

Geschenkdoosjes verjaardag maken


Geld geschenkdoosjes:Er zijn 2 jarigen in de familie en ze willen graag geld krijgen zodat ze kunnen sparen voor een bepaald iets. Oke maar ik ben niet zo een geldgever... vind dat zo gek en raar maar voor een bepaald doel wil ik dat best dan doen ja.

Maar natuurlijk niet zomaar in een envelop stoppen en geven he. Nee ik besloot om 2 speciale gelddoosjes te maken. Ik heb veel leuke geschenkdoosjes files en koos er eentje uit met een strik. Een 3d doosje.
Ik liet de cameo aan de slag gaan met sketchpennen waarmee ik de namen op de dooosjes heb getekend.
Erg leuk zeg ik had rood papier gepakt en koos voor een zilver metallic sketchpen. Kon ik meteen kijken of het wat was voor de kerst en oud en nieuw die eraan zitten te komen.


Erg mooi he die sketchpennen. Zeker de aanschaf waard en je kan er zoveel mee doen als je de tijd neemt en creatief bent. Toen de sketchpen klaar was liet ik de cameo het doosje uitsnijden.De snijmat hoeft niet eens uit de cameo je kan eerst sketchen en daarna snijden ineen. Je hoeft alleen in het software programma de snijlijnen te veranderen en te selecteren of het snijden of tekenen is.Ik kies altijd eerst tekenen voor het snijden anders kan er misschien wat mis gaan. HEt is altijd het handigiste om op een zo groot mogelijk vel te tekenen.

De doosjes heb ik met lijm in elkaar gezet en daarna heb ik de strik bovenop nog extra versierd met rode glitters. Gehaald bij de action en de lijmroller ook. Ook zeer aan te raden om zo een roller te halen. Soort van prit correct it maar dan in de lijmversie. Krijg je niet van die lelijke opdroogplekken enz en de glitters plakken er veel beter aan dan gewone lijm vind ik zelf.Nou de jarigen zullen wel blij zijn vanavond als ze hun gelddoosjes ontvangen.

2 opmerkingen:

  1. NIceee =) wij geven meestal altijd geld op verjaardagen, behalve jonge kinderen dan... dit is wel een hele leuke manier om het te geven inderdaad, ga ik onthouden =D

    BeantwoordenVerwijderen